Afgelopen weekend is het herenteam (35+) overtuigend kampioen geworden in de derde klasse. De laatste wedstrijd werd gespeeld tegen Mentheda (Middelstum) en resulteerde in een 5-1 overwinning. Het kampioenschap werd tot in de late uurtjes gevierd door het herenteam. Namens TV Oldencate en supporters gefeliciteerd met het kampioenschap en succes volgend jaar in de tweede klasse!

 

View the embedded image gallery online at:
http://www.tvoldencate.nl/nieuws#sigFreeIdd8b8f583fa

 

 

 

Het Watec Open 25+ is een door de KNLTB officieel goedgekeurde tennistoernooi. Het toernooi vindt dit jaar plaats in het weekeinde van 6, 7 en 8 juli 2018 op het tennispark van TC Watec aan De Elzen 2 te Wagenborgen. Aan het toernooi kan iedereen meedoen geboren voor 6 juli 1993 (25+).

De deelnemende categorieën zijn: Herendubbel, Damesdubbel en Gemengd-dubbel in de speelsterkten 6/7/8. Bij veel deelname kan besloten worden te starten op de vrijdagavond en bij een gemiddelde deelname op zaterdag- en zondagochtend vanaf acht uur. De deelnemers dienen in het bezit te zijn van een geldig KNLTB-ledenpas.

Het is een gezellig, sportief en kleinschalig tennistoernooi. Inschrijven kan alleen via www.toernooi.nl

Voor vragen en/of informatie, stuur een e-mail naar de organisatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Activiteiten

No events

Sponsoren